Салоїд, Станіслав ВасильовичПасічник, Назар Андрійович2024-08-262024-08-262024Пасічник, Н. А. Забезпечення конкурентоспроможності підприємства на засадах впровадження інноваційних продуктів : дипломна робота … бакалавра : 073 Mенеджмент / Пасічник Назар Андрійович. - Київ, 2024. - 120 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/68553Дипломна робота на тему: «Забезпечення конкурентоспроможності підприємства на засадах впровадження інноваційних продуктів» містить 122 сторінок, 39 таблиць, 11 рисунків та 3 додатки. Перелік посилань нараховує 58 найменувань. Метою дослідження є розвиток теоретичних положень та розроблення практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства на засадах впровадження інноваційних продуктів. Об'єктом дослідження є конкурентоспроможність підприємств. Предметом дослідження є теоретичні та науково-методичні положення щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства на засадах впровадження інноваційних продуктів. Методи дослідження у цій роботі включають методи аналізу, методи синтезу, методи класифікації, методи згрупування, табличний метод, графічний метод, коефіцієнтний аналіз, порівняльний аналіз, прогнозування. Результат роботи. Було розроблено проект з забезпечення конкурентоспроможності підприємства на засадах впровадження інноваційної продукції. Результат імплементації запропонованого проекту виражений у збільшенні частки підприємства на ринку, підвищенні конкурентоздатності та зростання прибутків. Рекомендації щодо використання результатів роботи. Результати наукової роботи можуть бути використаними вітчизняними підприємствами м’ясопереробної промисловості для підвищення конкурентоспроможності. Результат впровадження досліджень. Розроблені в цій роботі пропозиції були надані до розгляду керівному складу ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат», де було визнано можливість їх практичного застосування120 с.ukконкуренціяконкурентоспроможністьконкурентні перевагипідвищення рівня конкурентоспроможності.Забезпечення конкурентоспроможності підприємства на засадах впровадження інноваційних продуктівBachelor Thesis