Копішинська, КатеринаСтепанович, Михайло2023-06-112023-06-112021Степанович, М. Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі впровадження технологічних інновацій : дипломна робота … бакалавра : 073 Менеджмент / Степанович Михайло. - Київ, 2021. - 95 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/56968Дипломна робота на тему: «Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі впровадження технологічних інновацій» містить 93 сторінки, 28 таблицю, 14 рисунків, 3 додатка. Перелік посилань нараховує 47 найменувань. Актуальність теми дослдіження полягає в тому, що український агропромисловий комплекс та сільське господарство стикаються з численними проблемами розвитку, пов'язаними з технічними, організаційними, економічними та соціальними аспектами. Хоча АПК країни є галуззю, що розвивається, їй ще належить подолати значну відстань, відокремлюючу її від високорозвинених країн. Зокрема слід значно підвищити рівень конкурентоспроможності засадах впровадження технологічних інновацій. Мета роботи - розгляд теоретичних засад та розроблення практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства на засадах впровадження технологічних інновацій. У роботі були використані такі методи дослідження як аналізу та синтезу, систематизації та узагальнення; порівняння; фінансово-економічного аналізу. Результати дослідження представлені у дипломній роботі можуть бути впроваджені на підприємстві з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі впровадження технологічних інновацій. Керівництвом підприємства ТОВ «Агротрейд - Виробництво» було визначено можливість впровадження запропонованого проєкту щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. (Акт впровадження №29 від 24.05.2021).95 с.ukконкурентоспроможність підприємстватехнологіятехнологічні інновації інноваційний потенціалоцінювання інноваційного потенціалуекономічна ефективністьагро-промисловий комплексПідвищення конкурентоспроможності підприємства на основі впровадження технологічних інноваційBachelor Thesis