Євтєєва, Любов ІванівнаСавченко, Анастасія Едгарівна2019-01-152019-01-152018Савченко, А. Е. Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості : магістерська дис. : 101 Екологія / Савченко Анастасія Едгарівна. – Київ, 2018. – 96 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/25800У дисертації проводиться характеристика екологічних вимог і аналізуються норми правових актів, які визначають напрямки і способи захисту навколишнього середовища від забруднення відходами харчових підприємств. Висловлюється думка, що вдосконалення системи екологічного менеджменту це один з найефективніших методів впливу на екологічну ситуацію підприємств харчової промисловості.ukсистема екологічного менеджментуISO 14001екологічна безпекаSWOT-аналізекологічний ризикстейкхолдераварійна ситуаціяпідприємство харчової промисловостіпивна дробинабіогазbiogasbruery wasteenvironmental management system,environmental safetySWOT-analysisenvironmental riskstakeholderemergenciesfood industry enterpriseВдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловостіMaster Thesis96 с.502.335