Круш, Петро ВасильовичКирилюк, Марина Дмитрівна2021-07-132021-07-132021Кирилюк, М. Д. Економічне обґрунтування напрямів зростання конкурентоспроможності продукції ПрАТ "Шосткинський хлібокомбінат" : дипломна робота ... бакалавра : 051 Економіка / Кирилюк Марина Дмитрівна. – Київ, 2021. – 90 c.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/42359Мета роботи полягає в дослідженні теоретико-методичних засад та практичних основ рівня конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Шосткінський хлібокомбінат», а також розробка системи заходів щодо підвищення ступеня її конкурентоздатності. Для аналітичного дослідження та розробки пропозицій в роботі використані: абстрактно-логічний і аналітико-порівняльний методи; графічні методи; порівняльний і структурний аналіз; методи системного аналізу. В роботі розкрито рівні конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Шосткінський хлібзавод» та обґрунтуванні шляхів і необхідних заходів її підвищення. Об’єкт дослідження - конкурентоспроможність промислового підприємства та його продукції. Предмет – конкурентоздатність продукції ПрАТ «Шосткінський хлібокомбінат» та обґрунтування шляхів її зростання.ukпромислове підприємствоконкурентоздатністьпродукціяindustrial enterprisecompetitivenessproductsЕкономічне обґрунтування напрямів зростання конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Шостинський хлібокомбінат»Bachelor Thesis90 с.658.8