Шашина, Марина ВолодимірівнаЄрсіна, Катерина Вікторівна2025-01-062025-01-062024Єрсіна, К. В. Стратегія розвитку ПП "Пекар" з метою підвищення його конкурентоспроможності : магістерська дис. : 051 Економіка / Єрсіна Катерина Вікторівна. – Київ, 2024. – 122 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/71580Метою дослідження є розробка теоретичних та практичних засад формування стратегії розвитку для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Об’єктом дослідження є процеси формування стратегії розвитку підприємства. Предметом дослідження є теоретичні та практичні засади формування стратегії розвитку для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Для аналітичного дослідження й розробки пропозицій було застосовано абстрактно-логічний метод, системний аналіз, спостереження і узагальнення, методи експертної оцінки, графічний і табличний методи, метод прогнозування. У роботі запропоновано програму заходів для реалізації стратегії розвитку ПП «Пекар», яка спрямована на збільшення чистого прибутку на 21% протягом наступних трьох років. До заходів входять поліпшення характеристик продукту шляхом переведення продукції на нарізку, використання паперової упаковки, розробка системи знижок для постійних клієнтів, брендування автомобілів підприємства та рекламування в інтернеті.122 с.ukконкурентоспроможністьпідприємствоконкуренціястратегія розвиткуаналіз ринкуінноваціїСтратегія розвитку ПП "Пекар" з метою підвищення його конкурентоспроможностіMaster Thesis658.114.7:330.341.1