Горюнова, А. Д.2021-10-052021-10-052020Горюнова, А. Д. Вплив методів обробки на вміст інгібіторів трипсину в насінні бобових / А. Д. Горюнова // Матеріали XХI Міжнародної науково-практичної конференції «Екологія. Людина. Суспільство» (21-22 травня 2020 р., Київ, Україна). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2020. – С. 43. – Бібліогр.: 3 назви.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/44101ukбобві культуриінгібітори ферментівВплив методів обробки на вміст інгібіторів трипсину в насінні бобовихEffect of processing treatments on trypsin inhibitor content in legumesArticleС. 43612.342.4«Екологія. Людина. Суспільство», XХI Міжнародна науково-практична конференція