Писаренко, Андрій ВолодимировичЛадченко, Артур Вʼячеславович2023-07-182023-07-182023-06-12Ладченко, А. В. Система рекомендацій страв на основі вподобань користувачів закладів громадського харчування з елементами штучного інтелекту : дипломний проєкт ... бакалавра : 126 Інформаційні системи та технології / Ладченко Артур Вʼячеслвович. – Київ, 2023. – 67 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/58210Пояснювальна записка дипломного проєкту складається з чотирьох розділів, містить 61 сторінку і включає 30 рисунків, 1 додаток та 30 джерел. Об’єктом дослідження є система рекомендацій страв на основі вподобань користувачів. Метою розроблення є підвищення задоволення користувачів сервісів громадського харчування шляхом забезпечення більш персоналізованого та унікального досвіду у виборі та споживанні страв, за рахунок системи рекомендацій з елементами штучного інтелекту. У ході дипломного проєкту розроблено комплекс задач, пов'язаних із застосуванням нейронних мереж для аналізу кольору страв та їх передбачення на основі вибраного користувачем кольору з метою покращити досвід людей у сфері громадського харчування.67 с.ukштучний інтелектрекомендації стравмоделюванняпрограмуваннябаза данихтренування моделівеб-додатокСистема рекомендацій страв на основі вподобань користувачів закладів громадського харчування з елементами штучного інтелектуBachelor Thesis004.8