Кружилко, Олег ЄвгеновичТкалич, Ірина МиколаївнаСірик, Аліна ОлегівнаПолукаров, Олексій Ігорович2020-03-032020-03-032019Теоретичні основи та інформаційне забезпечення оцінювання виробничого ризику / О. Є. Кружилко, І. М. Ткалич, А. О. Сірик, О. І. Полукаров // Харчова промисловість. – 2019. – № 25. – С. 124–132. – Бібліогр.: 12 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/32069Це попередній рукопис статті, опублікованої у науковому журналі «Харчова промисловість». Остаточна версія доступна в Інтернеті за адресою: https://doi.org/10.24263/2225-2916-2019-25-18У статті викладено результати аналізу існуючих підходів до планування заходів, що базуються переважно на обробленні статистичних даних. Наведено приклад використання даних про виробничий травматизм на підприємствах харчової промисловості та переробки сільськогосподарських продуктів для обґрунтування плану заходів. Запропоновано теоретичні основи оцінювання виробничих ризиків, використання яких дозволить провести обґрунтоване планування профілактичних заходів. Відзначено необхідність створення та використання інформаційних систем для інформаційного забезпечення процесу оцінки виробничого ризику.ukвиробничий ризикохорона праціплануванняТеоретичні основи та інформаційне забезпечення оцінювання виробничого ризикуArticleС. 124-132https://doi.org/10.24263/2225-2916-2019-25-18