Кігель, Наталя ФедорівнаДаниленко, Світлана Григорівна2018-11-202018-11-202018Даниленко, С. Г. Наукове обґрунтування розробки біотехнології інноваційних препаратів для поліпшення споживчих якостей м’ясних продуктів : дис. … д-ра техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / Даниленко Світлана Григорівна. – Київ, 2018. – 525 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/25128Робота виконана у Інституті продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України.ukпробіотикмікрококистафілококибактеріальний препаратферментовані м’ясні продуктифункціональні добавкипробіотичні властивостібіфідобактеріїмолочнокислі бактеріїкритерії відборуprobioticmicrococcistaphylococcibacterial preparationfermented meat productsfunctional additivesprobiotic propertiesbifidobacterialactic acid bacteriaselection criteriaпробиотикмикрококкистафилококкибактериальный препаратферментированные мясные продуктыфункциональные добавкипробиотические свойствабифидобактериимолочнокислые бактериикритерии отбораНаукове обґрунтування розробки біотехнології інноваційних препаратів для поліпшення споживчих якостей м’ясних продуктівThesis Doctoral525 с.