Кігель, Наталія ФедорівнаРижкова, Таїсія Миколаївна2018-01-182018-01-182017Рижкова, Т. М. Розробка наукових основ ефективного використання козиного молока в біотехнологіях ферментованих білкових продуктів : дис. … д-ра техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / Рижкова Таїсія Миколаївна. – Київ, 2017. – 453 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/21590Робота виконана на кафедрі технології переробки і стандартизації продукції тваринництва Харьківської державної зооветеринарної академії МОН України.ukмолоко козинезакваскасир кисломолочнийтехнологіяякістьстандартферментовані білкові продуктиgoat milkleavencheesemilktechnologyqualitystandardfermented protein productsмолоко козьезакваскасыртворогбиотехнологиякачествостандартферментированные белковые продуктыРозробка наукових основ ефективного використання козиного молока в біотехнологіях ферментованих білкових продуктівThesis Doctoral453 с.602.4:[637.35:636.39](043.3)