Швець, Є. С.Таран, Н. С.2025-04-102025-04-102024Швець, Є. С. Способи охорони обꞌєктів інтелектуальної власності у сфері харчування / Є. С. Швець, Н. С. Таран // Створення, охорона, захист і комерціалізація об’єктів права інтелектуальної власності : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Київ, 26 квітня 2024 р.). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського. – С. 50-56. – Бібліогр.: 5 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/73328Передумовою розвитку суб’єктів сфери харчування є використання об’єктів інтелектуальної власності, які перетворюються на інновації, що здатні в майбутньому підвищити конкурентоспроможність та за рахунок передачі майнових прав дозволять отримати додатковий прибуток. Такі об’єкти відносяться до різних інститутів інтелектуальної власності – авторських і суміжних прав, промислової власності, засобів індивідуалізації товарів і послуг, а також, нетрадиційних об’єктів інтелектуальної власності.ukсфера харчуванняоб’єкти інтелектуальної власностіноу-хаурецептураправова охороназаявочні документиfood industryintellectual property objectsknow-howrecipelegal protectionapplication documentsСпособи охорони обꞌєктів інтелектуальної власності у сфері харчуванняMethods of protection of intellectual property objects in the field of foodArticleC. 50-56347.770000-0001-7396-6744