Levchenko, Oleg GrygorovychPolukarov, Yury OleksiyovychZemlyanska, Olena VasylivnaPrakhovnik, Nataliia ArturivnaKachynska, Nataliia FedorivnaKovtun, Andrii IvanovychAshykmina, Anastasia Vitaliivna2023-05-182023-05-182023-05-12Advantages and disadvantages of using paper, biological and plastic packaging in the food industry / Levchenko O., Polukarov Yu., Zemlyanska O., Prakhovnik N., Kachynska N., Kovtun A., Ashykmina A. // Proceedings of the V Corresponence International Scientific and Practical Conference Science of Post-industrial Society : Globalization and Transformation Processes. - Vinnytsya-Vienna : International scientific journal «Grail of Science», 2023. - P. 277-280https://ela.kpi.ua/handle/123456789/55825Міжнародний науковий журнал «Грааль науки» № 27 (травень, 2023) : за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції «Science of post-industrial society: globalization and transformation processes», що проводилася 12 травня 2023 року ГО «Європейська наукова платформа» (Вінниця, Україна) та ТОВ «International Centre Corporative Management» (Відень, Австрія).У цій статті обговорюються питання, пов’язані з використанням паперової, біорозкладної та пластикової упаковки в харчовій промисловості. Представлено переваги та недоліки кожного пакувального матеріалу та проведено порівняльний аналіз. Обгооворювалися питання як екологічності, так і зручності використання в різних ситуаціях і сферах, пов'язаних з харчовою промисловістю.enпаперова упаковкапластикова упаковкабіорозкладна упаковкапереваги та недолікиекологічністьpaper packagingplastic packagingbiodegradable packagingadvantages and disadvantagesenvironmental friendlinessAdvantages and disadvantages of using paper, biological and plastic packaging in the food industryArticleP. 277-280https://doi.org/10.36074/grail-of-science.12.05.2023.044