Богушевський, Володимир СвятославовичСухенко, Вікторія ЮріївнаБогушевська, Наталія Володимирівна2012-03-122012-03-122011Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів [Електронний ресурс] : посібник для студентів спеціальності «Спеціальна металургія» / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. С. Богушевський, В. Ю. Сухенко, Н. В. Богушевська. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,09 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. – 97 с. - Назва з екрана.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/1586Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університетуПосібник призначений для студентів напряму підготовки 7.090405, 8.090405 «Спеціальна металургія», що вивчають дисципліну «Споживчі властивості металургійної продукції» та спрямований на засвоєння основних характеристик продукції, що випускається металургійними комбінатами України, відповідність її Державним стандартам (ДСТУ). Наведені порівняльні характеристики ДСТУ з відповідними стандартами передових зарубіжних країн.ukсплави кольорових металівсплави тугоплавких металівСпоживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металівLearning Object