Севастьянов, О. В.Романовська, І. І.Декіна, С. С.2020-04-162020-04-162020Севастьянов, О. В. Особливості кінетики гідролізу Micrococcus lysodeikticus іммобілізованими формами лізоциму / О. В. Севастьянов, І. І. Романовська, С. С. Декіна // Innovative Biosystems and Bioengineering : international scientific journal. – 2020. – Vol. 4, No. 1. – Pp. 45–50. – Bibliogr.: 18 ref.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/32968ukAttribution 4.0 International (CC BY 4.0)лізоцимкінетикажелатинкарбоксиметилцелюлозакріогель полівінілового спиртуlysozymekineticsgelatincarboxymethyl cellulosepolyvinyl alcohol cryogelлизоцимкинетикажелатинкарбоксиметилцеллюлозакриогель поливинилового спиртаОсобливості кінетики гідролізу Micrococcus lysodeikticus іммобілізованими формами лізоцимуFeatures of the Hydrolysis Kinetics of Micrococcus lysodeikticus by Immobilized LysozymeОсобенности кинетики гидролиза Micrococcus lysodeikticus иммобилизованным лизоцимомArticlePp. 45–50https://doi.org/10.20535/ibb.2020.4.1.198291577.152.34/577.112.083