Кічьова, М. Є.Столевич, Т. Б.Зацерклянний, М. М.2021-10-042021-10-042021Кічьова, М. Є. Поліпщення охорони праці працівників підприємств галузі хлібопродуктів шляхом зниження пилового забруднення виробничих приміщень / М. Є. Кічьова, Т. Б. Столевич, М. М. Зацерклянний // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : збірник матеріалів Двадцять четвертої Всеукраїнської науково-методичної конференції (з участю студентів), м. Київ, 20 травня 2021 р. – 2021. – С. 29-34.978-966-984-053-0https://ela.kpi.ua/handle/123456789/44058ukгалузь хлібопродуктівпилове забрудненнялегкозаймиста сумішвибухонебезпечна сумішпрофесійні захворюваннябезпека на виробництвіочищенняуловлюванняутилізаціяbakery industrydust pollutionflammable mixtureexplosive mixtureoccupational diseasessafety at workcleaningcapturedisposalПоліпщення охорони праці працівників підприємств галузі хлібопродуктів шляхом зниження пилового забруднення виробничих приміщеньArticleС. 29-34“Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки”, XXIV Всеукраїнська науково-методична конференція (з участю студентів)