Поліщук, Валентина ЮріївнаГнатюк, Маргарита Олегівна2021-06-142021-06-142020Гнатюк, М. О. Технологія виробництва вітаміну В2 на глюкозо-фруктозному сиропі. Дільниця підготовки поживного середовища : дипломний проєкт … бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Гнатюк Маргарита Олегівна. – Київ, 2020. – 109 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/41483ukвітамінимікробний синтезрибофлавінхарчова промисловістьвітамін В2Е 101vitaminsmicrobial synthesisriboflavineremothecium ashbyifood industryvitamin B2Технологія виробництва вітаміну В2 на глюкозо-фруктозному сиропі. Дільниця підготовки поживного середовищаBachelor Thesis109 с.