Ситник, НаталіяБородій, Андрій Миколайович2023-10-122023-10-122023Бородій, А. М. Бізнес-планування виробництва нової продукції на підприємстві : дипломна робота … бакалавра : 073 Менеджмент / Бородій Андрій Миколайович. - Київ, 2023. - 104 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/61270Дипломна робота на тему: «Обгрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства» містить 101 сторінку, 35 таблицю. Перелік посилань нараховує 30 найменувань. Метою дипломної роботи є дослідження економічної діяльності підприємства, а також розробка бізнес—плану виробництва нового продукту. Об’єктом дослідження є продукція підприємства. Предметом дослідження є бізнес—планування нового продукту на ТОВ «Юніверсал Фіш Компані». Методи дослідження: системний підхід, фінансово—економічний та статистичний аналізи, групування та класифікації, графічний. Результати роботи. За результатами проведеного дослідження розроблено проєкт з виробництва нової продукції ТОВ «Юніверсал Фіш Компані», який передбачає виробництво рибного борошна. Запропоновані заходи дають підприємству можливості зменшення кількості відходів, вийти на нові ринки, підвищити імідж бренду. Економічний ефект від впровадження даних заходів полягає у збільшенні чистого прибутку на 231 тисячу гривень. Результатом для управлінської системи є підвищення конкурентоспроможності підприємства . Рекомендації щодо використання результатів роботи. Результати дослідження можуть бути використані вітчизняними підприємствами з виробництва рибної продукції, зокрема ТОВ «Юніверсал Фіш Компані», для зменшення кількості відходів, збільшення показників прибутку. Результати впроваджених досліджень. Керівництвом ТОВ «Юніверсал Фіш Компані» було визнано можливість використання запропонованих рекомендацій щодо удосконалення конкурентоспроможності.104 с.ukбізнес-планоцінювання ефективностіінвестиціїновий продуктБізнес-планування виробництва нової продукції на підприємствіBachelor Thesis