Кравченко, Марина ОлегівнаСидорчук, Валерія Валеріївна2019-07-112019-07-112019Сидорчук, В. В. Бізнес-моделювання проекту впровадження продуктових інновацій на підприємстві : дипломна робота … бакалавра : 6.030601 Менеджмент / Сидорчук Валерія Валеріївна. – Київ, 2019. – 94 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/28325Дипломна робота першого (бакалаврського) рівня вищої освіти на тему: «Бізнес-моделювання проекту впровадження продуктових інновацій на підприємстві» містить 86 сторінок, 19 таблиць, 16 рисунків, 4 додатки. Перелік посилань нараховує 40 найменувань. Метою роботи є опрацювання теоретичних, методичних та практичних засад бізнес-моделювання та на їх основі розроблення бізнес-моделі проекту впровадження продуктових інновацій на підприємстві. Теоретичною основою дослідження є праці вітчизняних та зарубіжних вчених щодо бізнес-моделювання інноваційних проектів. У процесі виконання дипломної роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти застосовувалася сукупність загальних та специфічних наукових методів. Зокрема, системний підхід, методи групування, аналізу, синтезу, статистичного та економічного планування. Для отримання аналітичної інформації були використані дані статистичної звітності та внутрішня документація ПрАТ «МХП». Результати дослідження інноваційної діяльності та вивчення поточної бізнес-моделі підприємства відображають необхідність впровадження продуктових інновацій з метою підвищення показників господарської діяльності підприємства. В дипломній роботі було запропоновано бізнес-моделювання проекту впровадження продуктової інновації та економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту. Застосування результатів проведеного у роботі дослідження дозволить ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» підвищити власну конкурентоспроможність за рахунок вдосконалення існуючої бізнес-моделі, наростити інноваційний розвиток та загальний прибуток.ukбізнес-моделюванняпроектна діяльністьагрохолдингінноваційна діяльністьпродуктові інноваціїупаковка у захисному газіbusiness modelingproject activityagroholdinginnovation activityproduct innovationspackaging in protective gasБізнес-моделювання проекту впровадження продуктових інновацій на підприємствіBachelor Thesis94 с.