Богушевський, Володимир Святославович2011-07-132011-07-132011Споживчі властивості металургійної продукції. Частина І: Споживчі властивості чавуну й сталі [Електронний ресурс] : посібник для студентів спеціальності «Спеціальна металургія» / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. С. Богушевський. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,49 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. - Назва з екрана.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/933Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університетуПосібник спрямовано на засвоєння основних характеристик продукції, що випускається металургійними комбінатами України, відповідність її Державним стандартам (ДСТУ). Також наведені порівняльні характеристики ДСТУ з відповідними стандартами передових зарубіжних країн. Посібник призначено для студентів спеціальності «Спеціальна металургія», що вивчають дисципліну «Споживчі властивості металургійної продукції».ukдоменні чавунипереробний чавунливарний чавундоменні феросплавидоменні шлакиколошниковий газсірий чавунковкий чавунвисокоміцний чавунлеговані чавунистальвуглецева стальсталь 40ХГТРлеговані сталіСпоживчі властивості металургійної продукції. Частина І: Споживчі властивості чавуну й сталіLearning Object