Колосов, Олександр Євгенович2016-01-132016-01-132016Колосов, О. Є. Технологія зберігання неупакованої та упакованої харчової продукції [Електронний ресурс] : навчальний посібник / О. Є. Колосов ; НТУУ «КПІ». – Електронні текстові дані (1 файл: 2, 11 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2016. – 180 с. – Назва з екрана.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/14443Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університетуukхарчова продукціязберігання харчових продуктівпакувальні системитермін придатності харчового продуктупаперові пакувальні матеріалиутилізація упаковкинавчальний посібникТехнологія зберігання неупакованої та упакованої харчової продукціїBook180 с.621.798.2 (075.8): 641:65.012.16 (075)