Сучасний стан радійного забруднення харчових продуктів і методи знезараження радіонуклідів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Ключові слова

радіаційне забруднення, уранова руда, радіонукліди, бета-, гама- та альфа-випромінювання, внутрішнього радіоактивного опромінення, технологічна і кулінарна обробка, radiation pollution, uranium ore, adionuclides, beta-, gamma- and alpha-radiation, internal radioactive irradiation, technological and culinary processing

Бібліографічний опис

Лахно, А. І. Сучасний стан радійного забруднення харчових продуктів і методи знезараження радіонуклідів / А. І. Лахно // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : збірник матеріалів Двадцять четвертої Всеукраїнської науково-методичної конференції (з участю студентів), м. Київ, 20 травня 2021 р. – 2021. – С. 41-43.

DOI