Застосування мобільних клієнт-серверних систем оперативного обслуговування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дипломна робота: 125 ст., 13 рис, 7 табл., 2 дод., 13 джерел. Об’єкт дослідження - популярні додатки доставки їжі серед мобільного ринку України. Предмет дослідження: застосування клієнт-серверних систем оперативного обслуговування для розробки веб та мобільного додатку доставки їжі. Мета даної роботи полягає у дослідженні та вдосконаленні існуючих методик розробки систем доставки їжі з використанням веб та мобільних технологій. У роботі розглядається процес аналізу потреб та вимог користувачів, проектування і розробка веб та мобільного додатку для замовлення та доставки їжі. Наведено огляд сучасних технологій веб-розробки та розробки мобільних додатків, методику їх впровадження та інтеграції з системою замовлення та доставки їжі. Було проаналізовано результати розробки та тестування для вибору оптимального дизайну та функціоналу веб та мобільного додатку. Результатом роботи є розробка архітектури системи доставки їжі з використанням веб та мобільного додатку, що включає в себе можливості замовлення, оплати, відстеження статусу замовлення та взаємодії з кур'єрами та повноцінний адміністративний доступ і інтерфейс для власників ресторанів.

Опис

Ключові слова

клієнт-серверна система, веб та мобільний додаток, вимоги власників та користувачів, зрозумілий інтерфейс, інтеграція платежів, оптимізація, архітектура, client-server system, web and mobile app, owners and user requirements, comprehensive interface, payment integration, optimization, architecture

Бібліографічний опис

Рагозін, І. О. Застосування мобільних клієнт-серверних систем оперативного обслуговування : дипломна робота ... бакалавра : 122 Комп'ютерні науки / Рагозін Ілля Олександрович. – Київ, 2023. – 125 с.

DOI