Кафедра економіки і підприємництва (КЕП)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра економіки і підприємництва (КЕП) за Ключові слова "005.332.4"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Відкритий доступ Управління конкурентоспроможності продукції підприємства ТОВ «Рибкоппродукт» з метою підвищення його ефективності(КПІ ім.Ігоря Сікорського, 2024) Кирилюк, Марина Дмитрівна; Тульчинська, Світлана ОлександрівнаМета магістерської дисертації полягає у обґрунтуванні теоретико методичних засад реалізації оцінювання та формування практичних заходів щодо поліпшення процесу управління конкурентоспроможністю Товариства з обмеженою відповідальністю «Рибкоппродукт» з метою підвищення його ефективності. Реалізація ідентифікованої мети дослідницької роботи поєднувало у собі використання численних методів наукового дослідження загального та специфічного характеру серед яких ключова роль належала методам аналізу, синтезу, індукції, дедукції, діалектичному методу, табличному та графічному методам, методу коефіцієнтів, методу таксономічного аналізу. У рамках роботи були розроблені та обґрунтовані рекомендаційні заходи, що передбачають введення нового виду продукції (лінійки рибних консерв) та залучення інструментів цифрового маркетингу, що у перспективі дозволить підвищити ефективність управління конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Рибкоппродукт», шляхом зростання виробничої (до 47,8 %) та фінансової (до 65,5 %) складових управління конкурентоспроможністю продукції. Об’єктом дослідження є процес управління конкурентоспроможності продукції підприємства з метою підвищення його ефективності. Предмет дослідження: сукупність теоретичних, методичних та практичних підходів до поліпшення процесу управління конкурентоспроможності продукції ТОВ «Рибкоппродукт» з метою підвищення його ефективності.