Бакалаврські роботи (КЕП)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Бакалаврські роботи (КЕП) за Ключові слова "activities"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Відкритий доступ Економічне обгрунтування напрямків зростання конкурентоспроможності продукції підприємства(2023) Кочерга, Ольга Олександрівна; Кузьмінська, Наталія ЛеонідівнаМетою даної роботи є обґрунтування шляхів підвищення конкурентоспроможності продукції, розробка рекомендацій щодо конкретних заходів підвищення конкурентоспроможності на підприємстві. Для аналітичного дослідження та розробки заходів покращення в роботі було використано комплексний метод оцінки рівня конкурентоспроможності продукції та кореляційно-регресійний аналіз. Для економічного обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства в роботі використані такі методи: логічний метод, графічний метод, метод логічного узагальнення та порівняльний метод. В роботі запропоновано два шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства, а саме розширити асортимент продукції та створити відділ маркетингу. Об’єкт дослідження – процес зростання конкурентоспроможності продукції. Предмет дослідження – сукупність теоретичних, методичних і практичних підходів щодо зростання конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Обухівський молочний завод».