Якість та ціна як фактори підвищення конкурентоспроможності продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУУ "КПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність продукції, якість, ціна, система управління якістю, міжнародні стандарти якості

Бібліографічний опис

Кобцов Н. В. В. Якість та ціна як фактори підвищення конкурентоспроможності продукції / Кобцов Н. В., Тюленєва Ю. В. // Актуальні проблеми економіки та управління : збірник наукових праць молодих вчених. – Електронні текстові дані (1 файл: 157 Кбайт). – 2014. – Вип. 8. – Бібліогр.: 9 назв. – Назва з екрана.

DOI