Якість та ціна як фактори підвищення конкурентоспроможності продукції
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУУ "КПІ"
Анотація
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність продукції, якість, ціна, система управління якістю, міжнародні стандарти якості
Бібліографічний опис
Кобцов Н. В. В. Якість та ціна як фактори підвищення конкурентоспроможності продукції / Кобцов Н. В., Тюленєва Ю. В. // Актуальні проблеми економіки та управління : збірник наукових праць молодих вчених. – Електронні текстові дані (1 файл: 157 Кбайт). – 2014. – Вип. 8. – Бібліогр.: 9 назв. – Назва з екрана.