Управління проектами у наукоємному машинобудуванні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Практикум з дисципліни «Управління проектами в наукоємному машинобудуванні» містить стислі теоретичні відомості з теорії управління проектами, завдання для виконання індивідуальних проектів на практичному занятті, завдання для самостійного опрацювання матеріалів курсу та має на меті надати знання про методи, техніку та інструментарій управління проектами. У ході практичних занять розглядаються питання формування концепції та визначення цілей індивідуального проекту, планування та координація, формування кошторису та бюджету, формування команди та оргструктури, управління вартістю, тривалістю та якістю, оцінка ризиків та контроль проекту. Призначений для студентів, які навчаються за освітньою програмою підготовки магістрів за спеціальністю 131 «Прикладна механіка».

Ключові слова

управління проектами, наукомістке машинобудування, планування проекту, бюджет проекту, команда проекту, оргструктура проекту, ризики проекту, project management, high technology engineering, project planning, project budgeting, project team, organization chart, project risks, управление проектами, наукоемкое машиностроение, планирование проекта, бюджет проекта, команда проекта, оргструктура проекта, риски проекта

Бібліографічний опис

Управління проектами у наукоємному машинобудуванні [Електронний ресурс] : практикум для студентів спеціальності 131 «Прикладна механіка» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад. В. І. Абрамов, С. Г. Кривова, С. І. Трубачев. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,83 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2018. – 105 с. – Назва з екрана.

DOI