Кафедра охорони праці, промислової та цивільної безпеки (ОППЦБ)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра охорони праці, промислової та цивільної безпеки (ОППЦБ) за Автор "Ashykmina, Anastasia Vitaliivna"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Відкритий доступ Advantages and disadvantages of using paper, biological and plastic packaging in the food industry(International scientific journal «Grail of Science», 2023-05-12) Levchenko, Oleg Grygorovych; Polukarov, Yury Oleksiyovych; Zemlyanska, Olena Vasylivna; Prakhovnik, Nataliia Arturivna; Kachynska, Nataliia Fedorivna; Kovtun, Andrii Ivanovych; Ashykmina, Anastasia VitaliivnaУ цій статті обговорюються питання, пов’язані з використанням паперової, біорозкладної та пластикової упаковки в харчовій промисловості. Представлено переваги та недоліки кожного пакувального матеріалу та проведено порівняльний аналіз. Обгооворювалися питання як екологічності, так і зручності використання в різних ситуаціях і сферах, пов'язаних з харчовою промисловістю.