Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Електроніка і мікросхемотехніка», «Електроніка та системотехніка», «Промислова електроніка» для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, що навчаються за напрямами «Електромеханіка», «Електротехніка», «Оптотехніка». Розділ «Аналогові підсилювачі»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

Автори

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУУ «КПІ»

Анотація

Опис

Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету

Ключові слова

радіовимірювальні прилади, біполярні транзистори, підсилювачі поужності, широкосмугові підсилювачі, підсилювачі постійного струму, розв'язуючі підсилювачі

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Електроніка і мікросхемотехніка», «Електроніка та системотехніка», «Промислова електроніка» для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, що навчаються за напрямами «Електромеханіка», «Електротехніка», «Оптотехніка». Розділ «Аналогові підсилювачі» [Електронний ресурс] / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. І. Сенько, К. К. Побєдаш, В. А. Святненко [та ін.]. – Електронні текстові данні (1 файл: 4,16 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2015. – 72 с. – Назва з екрана.

DOI