Оптимізація зворотноосмотичної підсистеми підготовки води для потреб харчових підприємств

Анотація

Опис

Ключові слова

водопідготовка, оптимізація, підсистема демінералізації води, зворотний осмос, нелінійне умовне програмування, харчова промисловість, водоподготовка, оптимизация, подсистема деминерализации воды, обратный осмос, нелинейное условное программирование, пищевая промышленность, water treatment, optimization, subsystem water demineralization, reverse osmosis, conventional nonlinear programming, food industry

Бібліографічний опис

Оптимізація зворотноосмотичної підсистеми підготовки води для потреб харчових підприємств / Г. М. Білоус, О. О. Квітка, А. М. Шахновський, З. В. Малецький // Комп’ютерне моделювання в хімії і технологіях та системах сталого розвитку – КМХТ-2014 : збірник наукових статей Четвертої міжнародної науково-практичної конференції, 13-15 травня 2014 року, м. Київ. – Київ : НТУУ «КПІ», 2014. – С. 301-307. – Бібліогр.: 8 назв.

DOI