Комп'ютерні технології

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

Автори

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У методичних вказівках розглядаються можливості MS DOS та MS Windows, як операційних систем сучасних ЕОМ. Розглянуто робота з файлами та папками за допомогою програми Total Commander. Програми з вкладки меню програм «стандартные» необхідні для роботи в системі MS Windows при умові відсутності встановленого на ЕОМ іншого програмного забезпечення. Друга частина методичних вказівок присвячена роботі з програмним середовищем Microsoft Office. MS Word, MS Excel, MS PoverPoint, MS Visio - кожна з цих програм необхідна для подальшого навчання, починаючи з вирішення задач по створенню титульних аркушів для рефератів та звітів, закінчуючи виготовленням функціональних схем автоматизації. Методичні вказівки призначені для студентів напряму «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами», але можуть бути корисними і для студентів інших технічних спеціальностей.

Опис

Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету

Ключові слова

лабораторні роботи, операційна система MS DOS, стандартні програми Windows, текстовий редактор MS Word, електронні таблиці MS Excel, MS Power Point, графічний редактор MS Visio

Бібліографічний опис

Комп'ютерні технології [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Комп’ютерні технології та програмування-1» для студентів спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами» напряму «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технологічні комплекси» / НТУУ «КПІ» ; уклад. О. В. Ситніков. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,14 Мбайт). – Київ, 2012. – Назва з екрана.

DOI