Оброблення сигналів на базі операційних підсилювачів. Схемотехніка. Розрахунки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

В посібнику подано матеріал призначений для вивчення застосування операційних підсилювачів (ОП): їх структура, основні характеристики, параметри, схеми і розрахунки типових базових ввімкнень ОП. Розглянуті питання побудови аналогових пристроїв на операційних підсилювачах із зовнішніми зворотними зв’язками: лінійним резистивним і ємнісним, нелінійним і комплексним. Наводяться довідкові дані параметрів вітчизняних і зарубіжних ОП. За усіма розділами виконані конкретні зразки розрахунків, розроблені задачі і контрольні питання – для самоперевірки засвоєння змісту розділів. Зміст посібника корисний для підготовки фахівців за спеціальністю «Телекомунікації та радіотехніка».

Опис

Ключові слова

телекомунікації та радіотехніка, операційні підсилювачі, аналогові пристрої, теорія зворотного звя'зку, оброблення сигналів

Бібліографічний опис

Сєдов С. О. Оброблення сигналів на базі операційних підсилювачів. Схемотехніка. Розрахунки [Електронний ресурс] : навчальний посібник / С. О. Сєдов ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,83 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2017. – 132 с. : іл. – Назва з екрана.

DOI