Порівняльне правознавство: комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни

Ескіз недоступний

Дата

2018

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Комплекс навчально-методичного забезпечення містить розширені плани лекцій, плани семінарських і практичних занять, завдання для самостійної роботи, питання для підсумкового і поточного контролю, кейси. Видання має на меті ознайомити студента зі змістом і структурою навчальної дисципліни, допомогти студенту здобути навички формування юридичних документів у господарському, цивільному, кримінальному та адміністративному провадженнях відповідно до нормативних вимог щодо їх форми і змісту та враховуючи кращі практики складання процесуальних документів.

Опис

Ключові слова

порівняльне правознавство, компаративістський метод вивчення, романо-германська правова система, англо-саксонська правова система

Бібліографічний опис

Порівняльне правознавство: комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студентів спеціальності 081 «Право», спеціалізацій: «Господарське та адміністративне право і процес», «Інформаційне право та право інтелектуальної власності» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад. І. В. Костенко. – Електронні текстові дані (1 файл: 333 Кбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2018. – 113 с. – Назва з екрана.

DOI