Інженерні розрахунки на ПЕОМ. Завдання до самостійного розв'язання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019-04-25

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Посібник призначений для поглиблення знань з дисципліни «Інженерні розрахунки на ПЕОМ» шляхом самостійного опанування студентами деяких питань, набуття досвіду у програмуванні обчислювальних інженерних задач, їх аналізу та сприяє розвитку алгоритмічного мислення студентів. Посібник містить індивідуальні завдання, згруповані у відповідності до матеріалу програми дисципліни по 40 і більше завдань для індивідуального виконання, чого достатньо для організації СРС у потоці з двох академічних груп. Наприкінці посібника наведено перелік рекомендованих навчально-методичних матеріалів.

Ключові слова

складати програми для інженерних розрахунків та реалізації математичних моделей початкового рівня на ПЕОМ, інженерні розрахунки на ПЕОМ, аналізувати, читати, алгоритмічна мова високого рівня (ФОРТРАН), редагувати вихідний програмний код

Бібліографічний опис

Інженерні розрахунки на ПЕОМ. Завдання до самостійного розв'язання : навч. посіб. для підготовки бакалаврів денної форми навчання за спеціальністю 133 – Галузеве машинобудування, 131 – Прикладна механіка / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: Д. Е. Сідоров, І. О. Казак. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,49 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019. – 99 с. – Назва з екрана.

DOI