Інформатика. Розрахункова робота

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019-04-25

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Розрахункова робота з дисципліни «Інформатика» призначена для формування у студентів інформаційних знань та практичних умінь щодо програмування у MathCAD циклів і нескладних програм для вирішення практичних завдань, та побудови блок-схем до створених програм. Посібник містить теоретичні положення, приклади, контрольні питання і варіанти завдань до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Інформатика». Наприкінці посібника наведено список рекомендованої літератури. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які вивчають дисципліну «Інформатика».

Ключові слова

виконувати обчислення та оцінювати отримані результати в програмних середовищах MathCAD, Visual Basic for Application (VBA)., вставки об’єктів, виконувати набір текстів, будувати графіки, таблиці та діаграми в редакторах Word, Excel, PowerPoint

Бібліографічний опис

Інформатика. Розрахункова робота [Електронний ресурс] : навч. посіб. для підготовки бакалаврів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», освітньої програми «Інжиніринг обладнання виробництва полімерних та будівельних матеріалів і виробів» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад. І. О. Казак. – Електронні текстові дані (1 файл: 725,8 Кбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019. – 20 с. – Назва з екрана.

DOI