Using of spectral imaging in food quality inspection

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

Автори

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

This article discusses the use of spectral imaging to effectively evaluate the quality of food and for efficient sorting. The author analyzes use of hyperspectral images for studying the external and internal properties of food products.

Опис

Ключові слова

quality of food, wavelength, spectral imaging, electromagnetic spectrum

Бібліографічний опис

Antoniuk, I. Using of spectral imaging in food quality inspection / Ivan Antoniuk // ХII Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Погляд у майбутнє приладобудування», 15-16 травня 2019 р., м. Київ, Україна : збірник праць / КПІ ім. Ігоря Сікорського, ПБФ. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019. – С. 54–56. – Бібліогр.: 6 назв.

DOI