Using of spectral imaging in food quality inspection
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
This article discusses the use of spectral imaging to effectively evaluate the quality of food and for efficient sorting. The author analyzes use of hyperspectral images for studying the external and internal properties of food products.
Опис
Ключові слова
quality of food, wavelength, spectral imaging, electromagnetic spectrum
Бібліографічний опис
Antoniuk, I. Using of spectral imaging in food quality inspection / Ivan Antoniuk // ХII Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Погляд у майбутнє приладобудування», 15-16 травня 2019 р., м. Київ, Україна : збірник праць / КПІ ім. Ігоря Сікорського, ПБФ. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019. – С. 54–56. – Бібліогр.: 6 назв.