Біотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Робота виконана в Інституті продовольчих ресурсів національної академії аграрних наук України, м. Київ

Ключові слова

біотехнологія, заквашувальна мікробіота, інгібітор, технологічно-шкідлива мікрофлора, бактеріофаг, моніторинг, тест-культура, лізогенність, фагостійкість, ротація, молочна продукція, fermentation microbiota, biotechnology, inhibitor, technologically harmful microflora, bacteriophage, monitoring, test culture, lysogenesis, phage-resistance, rotation, dairy products, биотехнология, заквасочная микробиота, ингибитор, технологически вредная микрофлора, бактериофаг, мониторинг, тест-культура, лизогенность, фагостойкость, ротация, молочная продукция

Бібліографічний опис

Науменко, О. В. Біотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукції : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 03.00.20 – біотехнологія / Науменко Оксана Василівна. – Київ, 2019. – 45 с.

DOI