Наукове обґрунтування та розробка біотехнологій бактеріальних препаратів для ферментованих молочно-жирових продуктів
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Опис
Робота виконана в Інституті продовольчих ресурсів Національної академії
аграрних наук України.
Ключові слова
молочно- та пропіоновокислі бактерії, бактеріальний препарат, закваски, технологія ферментованих молочно-жирових продуктів маслоробства, кисловершкове масло, кисловершкові спреди, кисловершкові пасти, lactic and propionic acid bacteria, bacterial preparation, starter cultures, technologies of fermented milk-fat products of creamery, sour cream, sour cream spreads, sour cream pastes, молочно- и пропионовокислые бактерии, бактериальный препарат, закваски, технология ферментированных молочно-жировых продуктов маслоделия, кислосливочное масло, кислосливочные спреды, кислосливочные пасты
Бібліографічний опис
Боднарчук, О. В. Наукове обґрунтування та розробка біотехнологій бактеріальних препаратів для ферментованих молочно-жирових продуктів : автореф. дис. … д-ра техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / Боднарчук Оксана Василівна. – Київ, 2019. – 42 с.