Наукове обґрунтування та розробка біотехнологій бактеріальних препаратів для ферментованих молочно-жирових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Робота виконана в Інституті продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України.

Ключові слова

молочно- та пропіоновокислі бактерії, бактеріальний препарат, закваски, технологія ферментованих молочно-жирових продуктів маслоробства, кисловершкове масло, кисловершкові спреди, кисловершкові пасти, lactic and propionic acid bacteria, bacterial preparation, starter cultures, technologies of fermented milk-fat products of creamery, sour cream, sour cream spreads, sour cream pastes, молочно- и пропионовокислые бактерии, бактериальный препарат, закваски, технология ферментированных молочно-жировых продуктов маслоделия, кислосливочное масло, кислосливочные спреды, кислосливочные пасты

Бібліографічний опис

Боднарчук, О. В. Наукове обґрунтування та розробка біотехнологій бактеріальних препаратів для ферментованих молочно-жирових продуктів : автореф. дис. … д-ра техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / Боднарчук Оксана Василівна. – Київ, 2019. – 42 с.

DOI