Основи наукових досліджень

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Навчальний посібник містить базові положення понятійно-категоріального апарату науки, відомості щодо методології, методів, організації, планування та проведення наукових досліджень. Матеріал викладено у систематизованій зручній для засвоєння студентом формі з метою покращення розуміння етапів проведення наукової роботи та типових вимог до основних елементів, структури та змісту магістерських дисертацій. Цільовим призначенням видання є забезпечення навчально-методичної підтримки у вивченні дисципліни «Основи наукових досліджень», підготовці й проведенні наукових досліджень за темою магістерських дисертацій для студентів за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Опис

Ключові слова

класифікація наук, методи наукового дослідження, виконання наукових досліджень, магістерська дисертація як результат наукового дослідження, наукові публікації за темою магістерської дисертації

Бібліографічний опис

Основи наукових досліджень [Електронний ресурс] : навчальний посібник для здобувачів ступеня магістра за освітніми програмами «Системи забезпечення споживачів електричною енергією» і «Енергетичний менеджмент», спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: Г. Г. Стрелкова, М. М. Федосенко, А. І. Замулко, О. С. Іщенко. – Електронні текстові дані (1 файл: 930 Кбайт). – Київ КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019. – 120 с. – Назва з екрана.

DOI