Якість продукції – основний важіль забезпечення його конкурентоспроможності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Політехніка

Анотація

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність, підприємство, якість, продукція, ціна, собівартість, competitiveness, enterprise quality, production, cost, конкурентоспособность, предприятие, качество, продукция, цена, себестоимость

Бібліографічний опис

Круш, П. В. Якість продукції – основний важіль забезпечення його конкурентоспроможності / Круш П. В., Токова С. І. // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2014. – Вип. 14. – С. 192–198. – Бібліогр.: 3 назви.

DOI