Комп’ютерне моделювання процесів переносу в суцільному середовищі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-04

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Дана курсова робота є завершальним етапом вивчення дисципліни «Моделювання фізичних процесів» студентами, які навчаються за спеціальністю 105 «Прикладна фізика та наноматеріали». Метою курсової роботи є формування у студентів професійних навичок з основ застосування сучасних комп’ютерних обчислювальних технологій у сфері прикладної діяльності, що пов’язана з фізикою суцільного середовища і енергетичних систем в широкому класі режимів процесів та геометричних конструкцій об’єктів, що вивчаються.

Ключові слова

комп'ютерне моделювання, чисельне моделювання, курсова робота, механіка суцільного середовища, система рівнянь, методи дискретизації, розрахункова сітка, візуалізація, обчислення, пакети прикладних програм

Бібліографічний опис

Комп’ютерне моделювання процесів переносу в суцільному середовищі [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Моделювання фізичних процесів» для студентів, які навчаються за спеціальністю 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад. Н. Ф. Димитрієва. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,21 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2020. – 25 с. – Назва з екрану.

DOI