Ідентифікація електротехнічних об’єктів керування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-12

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Навчальний посібник призначено для вивчення та використання в лабораторних роботах студентами, науковими працівниками – в роботі по дослідженню реальних об’єктів керування в різних областях науки і техніки. Для високоякісного керування реальними об’єктами необхідно побудувати математичну модель причинно – наслідкових зв’язків. В посібнику подано матеріал, як від загального підходу, використовуючи принцип орієнтації на головну ціль, побудувати за апріорними даними і результатами натурного експерименту на об’єкті, таку математичну модель, за якої якнайкраще вирішується головна задача (управління об’єктом). Призначено для здобувачів ступеня бакалавра спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», які навчаються за освітньою програмою «Електротехнічні пристрої та електротехнологічні комплекси» факультету електроенерготехніки та автоматики.

Опис

Ключові слова

теорія ідентифікації, Моделі множинної регресії, Байєсівське оцінювання регресійних моделей, МНК-оцінювання, Теорія автоматичного керування, МОД

Бібліографічний опис

Островерхов, М. Я. Ідентифікація електротехнічних об’єктів керування [Електронний ресурс] : навчальний посібник для здобувачів ступеня бакалавра спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», які навчаються за освітньою програмою «Електротехнічні пристрої та електротехнологічні комплекси» / М. Я. Островерхов, А. М. Сільвестров, Г. І. Кривобока ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові дані (1 файл: 5,9 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2020. – 353 с. – Назва з екрана.

DOI