Роль інновацій у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості

Ескіз недоступний

Дата

2013

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУУ «КПІ»

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Костюк А. К. Роль інновацій у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / А. К. Костюк ; Національний технічний університет України «КПІ» // Науково-технічний розвиток: економіка, технології, управління : збірник праць ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції 2-5 квітня 2013 року, м. Київ / НТУУ «КПІ» ; [уклад. А. Ю. Погребняк]. – К.: НТУУ «КПІ», 2013. – С. 18

DOI