Одержання та властивості сечовинних мастил і складових до них на основі олій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Ключові слова

олія, сечовинне мастило, присадка, амідування, конденсація, vegetable oil, urea grease, additive, amidation, condensation, растительное масло, мочевинная смазка, амидирование, конденсация

Бібліографічний опис

Сафронов, О. І. Одержання та властивості сечовинних мастил і складових до них на основі олій / О. І. Сафронов // Наукові вісті КПІ : міжнародний науково-технічний журнал. – 2020. – № 4(131). – С. 86–92. – Бібліогр.: 18 назв.