Одержання та властивості сечовинних мастил і складових до них на основі олій
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Опис
Ключові слова
олія, сечовинне мастило, присадка, амідування, конденсація, vegetable oil, urea grease, additive, amidation, condensation, растительное масло, мочевинная смазка, амидирование, конденсация
Бібліографічний опис
Сафронов, О. І. Одержання та властивості сечовинних мастил і складових до них на основі олій / О. І. Сафронов // Наукові вісті КПІ : міжнародний науково-технічний журнал. – 2020. – № 4(131). – С. 86–92. – Бібліогр.: 18 назв.