Навчальний посібник з дисципліни «Теорія ймовірностей, імовірнісні процеси та математична статистика». Курс лекцій. Частина 1

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Навчальний посібник призначений для студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» кафедри автоматизованих систем обробки інформації і управління всіх форм навчання. У посібнику наведено систематизоване викладення багатьох основних відомостей з теорії ймовірностей, імовірнісних процесів та математичної статистики з орієнтацією на поглиблене вивчення вказаної дисципліни студентами технічних спеціальностей. Метою авторів було з одного боку закласти фундамент для можливості в майбутньому ознайомлення з сучасною ймовірнісною літературою (аксіоматичний підхід до викладення теорії ймовірностей, строге доведення результатів тощо), а з іншого боку дати більш менш широкий набір результатів для їх застосування в інженерній практиці.

Опис

Ключові слова

теорія ймовірностей, імовірнісні процеси, математична статистика, курс лекцій

Бібліографічний опис

Павлов, О. А. Навчальний посібник з дисципліни «Теорія ймовірностей, імовірнісні процеси та математична статистика». Курс лекцій. Частина 1 [Електронний ресурс] : для студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» / О. А. Павлов, О. В. Гавриленко, Л. В. Рибачук ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,06 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. – 154 с. – Назва з екрана.

DOI