Підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУУ «КПІ»

Анотація

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність, конкурентоспроможність продукції, молокопереробна галузь, competitiveness, the competitiveness of products dairy sector, конкурентоспособность, конкурентоспособность продукции, молокоперерабатывающая отрасль

Бібліографічний опис

Хринюк О. С. Підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств / О. С. Хринюк, Т. В. Дівенко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2012. – Вип. 10. – С. 190–195. – Бібліогр.: 6 назв

DOI