Підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств
Вантажиться...
Дата
2012
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУУ «КПІ»
Анотація
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, конкурентоспроможність продукції, молокопереробна галузь, competitiveness, the competitiveness of products dairy sector, конкурентоспособность, конкурентоспособность продукции, молокоперерабатывающая отрасль
Бібліографічний опис
Хринюк О. С. Підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств / О. С. Хринюк, Т. В. Дівенко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2012. – Вип. 10. – С. 190–195. – Бібліогр.: 6 назв