Програмування. С++. Структурний підхід. Лабораторний практикум

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Навчальний посібник «Програмування. С++. Структурний підхід. Лабораторний практикум» присвячено вивченню мови програмування С++ студентами за спеціальністю 105 «Прикладна фізика та наноматеріали». Метою є отримання навичок розробки програмного забезпечення на основі структурного підходу з застосуванням модульного принципу програмування, різних типів даних та змінних, використання керуючих операторів та функцій, засобів прямого доступу до пам’яті (вказівників) та роботи з файлами. При вивченні цієї навчальної дисципліни студенти засвоять також інструменти роботи з файлами, обробки строкової інформації та використання потужних засобів бібліотеки STL (Standard Template Library). Посібник містить необхідний теоретичний матеріал, приклади програм, а також завдання для виконання лабораторного практикуму.

Опис

Рекомендовано Методичною радою КПІ ім. Ігоря Сікорського як навчальний посібник для здобувачів ступеня бакалавра за освітньою програмою «Прикладна фізика» спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали»

Ключові слова

Програмування, С++

Бібліографічний опис

Куссуль, Н. М. Програмування. С++. Структурний підхід. Лабораторний практикум [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студентів спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» / Н. М. Куссуль, А. Ю. Шелестов, А. М. Лавренюк; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові дані (1 файл: 1218 Кбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2020. – 85 с. – Назва з екрана.

DOI