Поліпщення охорони праці працівників підприємств галузі хлібопродуктів шляхом зниження пилового забруднення виробничих приміщень

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Ключові слова

галузь хлібопродуктів, пилове забруднення, легкозаймиста суміш, вибухонебезпечна суміш, професійні захворювання, безпека на виробництві, очищення, уловлювання, утилізація, bakery industry, dust pollution, flammable mixture, explosive mixture, occupational diseases, safety at work, cleaning, capture, disposal

Бібліографічний опис

Кічьова, М. Є. Поліпщення охорони праці працівників підприємств галузі хлібопродуктів шляхом зниження пилового забруднення виробничих приміщень / М. Є. Кічьова, Т. Б. Столевич, М. М. Зацерклянний // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : збірник матеріалів Двадцять четвертої Всеукраїнської науково-методичної конференції (з участю студентів), м. Київ, 20 травня 2021 р. – 2021. – С. 29-34.

DOI