Поліпщення охорони праці працівників підприємств галузі хлібопродуктів шляхом зниження пилового забруднення виробничих приміщень
Вантажиться...
Файли
Дата
2021
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Опис
Ключові слова
галузь хлібопродуктів, пилове забруднення, легкозаймиста суміш, вибухонебезпечна суміш, професійні захворювання, безпека на виробництві, очищення, уловлювання, утилізація, bakery industry, dust pollution, flammable mixture, explosive mixture, occupational diseases, safety at work, cleaning, capture, disposal
Бібліографічний опис
Кічьова, М. Є. Поліпщення охорони праці працівників підприємств галузі хлібопродуктів шляхом зниження пилового забруднення виробничих приміщень / М. Є. Кічьова, Т. Б. Столевич, М. М. Зацерклянний // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : збірник матеріалів Двадцять четвертої Всеукраїнської науково-методичної конференції (з участю студентів), м. Київ, 20 травня 2021 р. – 2021. – С. 29-34.