Аналіз кризових явищ на підприємствах кондитерської галузі в сучасних умовах
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Політехніка
Анотація
Опис
Ключові слова
криза, антикризове управління, підприємство, кондитерська галузь, crisis, crisis management, enterprise, confectionery industry, кризис, антикризисное управление, предприятие, кондитерская отрасль
Бібліографічний опис
Коляденко, І. І. Аналіз кризових явищ на підприємствах кондитерської галузі в сучасних умовах / Коляденко І. І., Кавтиш О. П. // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2017. – Вип. 20. – С. 203–210. – Бібліогр.: 7 назв.