Механіка в задачах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Наведено задачі з курсу «Механіка» загальної фізики, які охоплюють всі теми навчальної програми. Кожний темі відповідає окремий розділ, який містить короткий теоретичний вступ, приклади розв’язування задач і задачі для самостійного розв’язування. Більшість запропонованих задач потребує поглибленого засвоєння теоретичного матеріалу. Частина задач є оригінальними задачами авторів, серед яких ті, що були запропоновані на письмових іспитах останніх років студентам-фізикам I курсу в НН ФТІ. Посібник може бути використаний для роботи на практичних заняттях, виконання домашніх завдань, для надання індивідуальних розрахункових завдань. Для студентів Навчально-наукового фізико-технічного інституту КПІ ім. Ігоря Сікорського, які навчаються за спеціальністю 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» та інших фізичних спеціальностей.

Опис

Ключові слова

механіка, спеціальна теорія відносинь, рух точок, закони збереження, обертальний рух, зіткнення тіл, коливання, рух тіл зі змінною масою

Бібліографічний опис

Загородній, В .В. Механіка в задачах [Електронний ресурс] : навчальний посібник для здобувачів ступеня бакалавра за освітньою програмою «Прикладна фізика» спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» / В. В. Загородній, С. В. Бех ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. - Електронні текстові дані (1 файл: 4.54 Мбайт). - Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. - 402 с. - Назва з екрана.

DOI