Інноваційне обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

У монографії розглянуто конструкції інноваційного змішувального, перероблювального та оброблювального обладнання для виготовлення продукції з полімерних матеріалів, зокрема рукавних полімерних пакувальних плівок, розроблених науковцями й винахідниками провідних країн світу за останні два століття. Запропоновано розгорнуті класифікації найбільш поширених видів обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей, які дають змогу розробникам нової техніки й технології окреслити шляхи можливої модернізації існуючих та створення принципово нових зразків технологічного й допоміжного обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей. Докладно розглянуто основні конструктивні елементи роторних змішувачів закритого типу для пластичних мас і гумових сумішей, екструдерів, валкових машин, обладнання для оброблення відформованих матеріалів і виробів, а також обладнання для подрібнення полімерних і гумових відходів. Для фахівців харчового й хімічного апарато- та машинобудування і споріднених галузей виробництва, а також викладачів, аспірантів і студентів закладів вищої освіти.

Опис

Ключові слова

перероблення полімерів, технологічне обладнання, конструкція, інновації, polymers processing, technical equipment, designs, innovations

Бібліографічний опис

Мікульонок, І. О. Інноваційне обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових сумішей [Електронний ресурс] : монографія / Мікульонок І. О., Гавва О. М., Кривопляс-Володіна Л. О. ; Національний університет харчових технологій. – Електронні текстові дані (1 файл: 5.48 Мбайт). – Київ : Національний університет харчових технологій, 2022. – 140 c. – Назва з екрана.

DOI